Promotional Film
QENDRA MJEKËSORE DAMLA
Në shërbim të Shëndetit tuaj...
QENDRA MJEKËSORE DAMLA
Në shërbim të Shëndetit tuaj...
Mjekët Turq , që ndjek nga afër të gjitha zhvillimet e mjekësisë moderne në botë, që kanë arritur një shkallë të lartë suksesi edhe në operacionet më të komplikuara dhe që janë ekspertë në fushën e tyre, janë tanimë në shërbim të të gjithë njerëzimit në kuadër të një organizimi të ri. Trajtimet në të cilat përdoren teknikat dhe metodat më të përparuara, kryhen tanimë me sukses në të gjitha spitalet e avancuara dhe me përvojë të vendit tonë. Deri më sot , pacientët nga shumë vende të botës kanë zgjedhur vendin tonë për shkak të suksesit të operacioneve dhe trajtimeve të bëra nga mjekët Turq dhe kanë ardhur për tu kuruar në Turqi me mundësitë e tyre. Por tanimë ky shërbim organizohet në mënyrë të përsosur nga QENDRA MJEKËSORE DAMLA, e cila planifikon me kujdes të gjitha detajet e vizitës tuaj, duke filluar nga momenti i parë që vini në vendin tonë, deri në kthimin në vendin tuaj pas përfundimit të trajtimeve mjekësore të dëshiruara. Të gjithë pacientëve dhe të afërmve të tyre u ofrohet mundësia të akomodohen në mënyrën më komforte dhe të përfitojnë nga shërbime shëndetësore nën shoqërinë e ndihmësve dhe shoqëruesve të posaçëm, pa pasur nevojë të preokupohen për asnjë nga këto aspekte, duke ju dhënë mundësinë të fokusohen vetëm në kurimin e tyre.
QENDRA MJEKËSORE DAMLA
Qendra jonë
QENDRA MJEKËSORE DAMLA
Fletëpalosje

Fletëpalosje 1

Ju mund të shkarkoni broshurë tonë

Shkarko

Fletëpalosje 2

Ju mund të shkarkoni broshurë tonë

Shkarko

Fletëpalosje 3

Ju mund të shkarkoni broshurë tonë

Shkarko

Fletëpalosje 4

Ju mund të shkarkoni broshurë tonë

Shkarko